E-mail:Kontakt nu      fastnet:+86 14771388128
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.

Efter 20-måneders forberedelse har voopoo Wupu under Geer officielt indgivet PMTA-ansøgningen

Slip tid: 2020-09-11 08:59:02    Hits: 23

Ifølge kilder, i august 27, har vi, voopoo Wupu, et mærke af Gilbert-teknologi, formelt indgivet en ansøgning om tobaksprodukter før markedsføring (PMTA) til USA's FDA.    


Det fulde navn på PMTA er anvendelse af præmarket tobak.Produkter, der allerede er solgt i USA, skal indsende en PMTA-ansøgning inden for den fastsatte frist, ellers vil de ikke blive solgt på det amerikanske marked.


Det tog 20-måneder fra forberedelse til ansøgning


Voopoo sagde, at siden FDA bekendtgjorde den første version af de relevante bestemmelser i PMTA i 2017, er der blevet nedsat et særligt hold til at foretage dybtgående projektundersøgelser og analyser.Gruppens medlemmer omfatter toksikologieksperter, kliniske medicineksperter, PMTA-projekteksperter, produktanalytikere, R & D eksperter, juridiske konsulenter, marketingpersonale osv.    


Hele ansøgningsprocessen kostede 100 million yuan.Det tog 20-måneder fra forberedelse til anvendelse, og der blev gennemført PMTA-testkrav som f.eks. produktanalyse, fremstillingsforskning, ikke-klinisk og klinisk forskning i menneskelige legemer.    


Ifølge de data og konklusioner, som det kooperative laboratorium har draget, er præstationsindikatorerne for flere voopoo-mærkeprodukter under Gilead&U 35;39.s mærke fremragende til analyse af sammensætningen, toksikologisk forskning, design og fremstilling og kemiske test, hvilket også gør voopoo-teamet sikker i PMTA-projektrevision.    


Desuden investerede voopoo også millioner af dollars for at opgradere fabrikken for at opnå en højere standard for fremstillingsmiljø og kvalitetsstyringssystem.På nuværende tidspunkt har det dannet et moderne fremstillingscenter, der integrerer støvfri og rene stofstofstofstofstofstofstoffri og rene værksteder på 100000-niveau, MES intelligente forsyningskædestyringssystem, automatisk produktionsudstyr og sporbarhed kvalitetskontrol af hele processen, og som fuldt ud sikrer en standardiseret og intelligent styring af design og udvikling.råvarer, produktion, produktafprøvning, kvalitetskontrol og andre processer og tilvejebringelse af kvalitetserfaring i verdensklasse.    


Det er en langvarig krig.


FTU35;39 er en kamp om liv og død


Som den strenge produktlistestandard for den global e e-cigaretindustri er ansøgningsprocessen for PMTA meget kompleks, og revisionen er ekstremt streng og videnskabelig.De relevante institutioner spekulerer på, at det vil tage ca. to år, før anvendelsen af PMTA kan godkendes.


 


Dette kræver ikke blot, at produktet har en fremragende kvalitet, men også, at virksomheden og dens egen stærke kapitalreserve og langsigtet forberedelse er til stede.Det er netop på grund af de høje omkostninger og den lange forberedelsestid, at indgangstærsklen for e-cigaretmærker på det amerikanske marked er blevet væsentligt forbedret.


Derfor er det en langvarig krig mod kapital og tid og også en krig om kvalitet og sikkerhed og død.    


Kun det elektroniske atomiseringsmærke med reel økonomisk styrke og teknisk styrke, der griber produktkvalitet og strengt forebygger sikkerhedsproblemer, kan bestå PMTA-testen.    


Anvendelsen af PMTA viser også de frygtløse udfordringer i industrien og ånden i at kæmpe fremad, idet man fastholder den oprindelige hensigt om at levere bedre og sikrere produkter til globale brugere.


Et nyt udgangspunkt


Man forstår, at voopoo fra begyndelsen af sin oprettelse altid har insisteret på at sætte produktsikkerheden i første række og klart påtager sig virksomhedernes ansvar for industrien, brugerne og samfundet.    


Via PMTA er voopoo af stor betydning, ikke kun produktets kvalitet og sikkerhed er blevet anerkendt af verden og 35;39; den strengeste fødevare- og lægemiddeladministration, men også en stærk demonstration af virksomhedens og dens samlede styrke.


Desuden kræver FDA, at alle markedsførte produkter skal forhindre unge i at kontakte og afsløre dem.For mindreårige vil dette i høj grad beskytte deres fysiske og mentale sundhed og opfylde ansvaret for og ansvaret for at beskytte børns vækst i hele industrien.    


PMTA-applikationen kan ses som en hindring for atomiseringsindustrien og et nyt udgangspunkt.    


Everest, grundlægger og direktør for Geer-teknologi og voopoo-mærke, sagde, at den næste gang vil fortsætte med at opretholde innovationsånden og selvrespekt, fortsætte med at uddybe produktinnovation og standardkontrol, sikre de globale forbrugerbrugeres sundhed og sikkerhed, lede markedet med produkt- og teknologiinnovation under PMTA-standardenfremme en velordnet og god udvikling af industrien og skabe bedre livserfaring for globale brugere.


Tidligere: No

Anbefaler til dig

2024 Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Alle rettigheder forbeholdes.
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.