E-mail:Kontakt nu      fastnet:+86 14771388128
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.

Analyse af det nye tobaksmarked i Japan og Sydkorea 2

Slip tid: 2020-10-14 14:06:58    Hits: 10

Korea: Tobacco er højt markedsført og KT & G sigter mod at udvide sin globale HLB-virksomhed

Fra et reguleringssynspunkt gennemfører Sydkorea aktivt tobaksbekæmpelsespolitikker såsom standardisering af indholdet og størrelsen af advarselsbilleder på cigaretpakker.I modsætning til Japan tillader Sydkorea salg af elektroniske atomiserede cigaretter og styrer markedsretningen gennem streng regulering.  

På skatte- og afgiftsområdet har Sydkorea også truffet en række foranstaltninger med henblik på at indføre en højere afgift på elektroniske atomiserede cigaretter, hvilket har medført en forhøjelse af HNB-90% af de traditionelle cigaretters skatteprocent i håb om at nå målet om tobakskontrol.

Fra virksomhedernes synspunkt, KT & G gennemfører produktdifferentiering gennem løbende uafhængig forskning og udvikling og søger aktivt at samarbejde med PMI på dette grundlag for bedre at kunne imødekomme forbrugernes efterspørgsel gennem produktsupplering, fremskynde salgsfremstød for HLB i udlandet og opnå en bedre udvikling hånd i hånd.

Regulering og beskatning som udgangspunkt for regulering, innovation og differentiering for at fremme industriens udvikling

Set fra regeringens synspunkt er det en vigtig opgave at fremskynde forbedringen af e-cigaretreguleringen og skattesystemet. Ved at tilpasse reguleringspolitikken kan den ikke blot tiltrække unge mennesker, men også opnå formålet med at tilskynde til tobakssubstitution.  

Ved at fastsætte en rimelig afgiftssats kan tobaksskatteindtægterne stabiliseres, mens det samlede forbrug af tobak kan reduceres.  

Fra virksomhedernes vinkel kan uafhængig forskning og udvikling innovation for at opnå produktdifferentiering, imødekomme efterspørgslen fra forskellige forbrugere, ikke blot hjælpe virksomheder i det førende stærke miljø med et gennembrud i det lokale markeds resultaterkan også øge deres nye tobaksprodukters rigdom på markedet og modenhed, fremskynde udbredelsen og endelig realisere den globale hurtige udvikling af det nye tobaksmarked.


Næste: Hvad er PMTA?

Anbefaler til dig

2024 Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Alle rettigheder forbeholdes.
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.