E-mail:Kontakt nu      fastnet:+86 14771388128
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.

Tobaksholdige e-cigaretter bliver legaliseret i Australien, men de kan kun købes på apoteket!

Slip tid: 2020-09-30 15:17:50    Hits: 12

Selv om e-cigaretapparater vides at være lovlige i Australien, er salg og besiddelse af nikotinproducerende e-cigaretter ulovlig (undtagen i Australien) som følge af forbuddet mod nikotin.

For at legalisere nikotin e-cigaretter er mange grupper og organisationer i Australien med i kampagnen, appellen, andragendet. F.eks. afholdt den australske skattealliance i august 2018 en kampagne for at legalisere e-cigaretter i Australien.

På det tidspunkt sagde Aaron Stonehouse, der var talsmand for koalitionen- 35;39;kampagnen, at salget af nicotininholdige e-cigaretter næsten altid var lovligt i de udviklede lande, og det var på tide, at der skete en ændring i Australien.  

Selv om det er ulovligt at sælge, er det sorte marked så omfattende, at teenagere let kan købe e-cigaretter med nikotin. Med legalisering og planlægning er den australske regering endelig begyndt at foretage ændringer.  

Ifølge Radio 9 Australien vil australiere kunne købe e-cigaretter, der indeholder nikotin på apoteker, s å snart de modtager en læge og en recept fra juni 2021, den australske lægemiddelmyndighed (TGA), som blev meddelt i september 23.

Den foreløbige afgørelse vil være åben for offentlig bemærkning, og der vil blive truffet en endelig afgørelse inden årets udgang.  

I henhold til den foreløbige beslutning skal giftstandarden revideres, så nikotin, som folk bruger, bliver opført som et receptpligtigt stof i stedet for en farlig gift.

Det australske Lægemiddelagentur (TGA) udtalte i en erklæring, at de foreslåede ændringer betød, at " Selv om du stadig kan bestille online fra din generelle leverandør ved hjælp af 35;39;Personlig import Scheme 35;39; i henhold til Terapeutic Substances Act 1989... Selvfølgelig skal du have en recept.39  

Ændringen vil ikke påvirke almindelig tobak


Anbefaler til dig

2024 Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Alle rettigheder forbeholdes.
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.