E-mail:Kontakt nu      fastnet:+86 14771388128
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.

Er elektronisk cigaret en cigaret? Hvor skadeligt er det?

Slip tid: 2020-09-14 16:45:08    Hits: 18

Som erstatning for cigaretter har e-cigaretter fordelene ved " Rygning " og dufte, som er mere og mere populære blandt mennesker.


Men som et nyt produkt står e-cigaretten over for mange usikkerheder.Som f.eks. den manglende konvergens i konceptet og evalueringen af e-cigaret, den manglende ensartethed i produktstandarderne og e-cigarettens ikke-standardadfærd, skal alle disse tydeliggøres, harmoniseres og standardiseres.


For e-cigaret, lad FTUZU35;39;s give dig nogle grundlæggende videnskabelige popularisering, s å du bedre kan forstå arten af e-cigaret.




Er elektronisk cigaret en cigaret?


E-cigaretter ryger olie og udånder tåge.Bortset fra det mulige nikotinindhold er det en helt anden kategori end cigaretter.


Begrebet elektronisk cigaret:


E-cigaret er en slags elektronisk cigaretprodukt, der omdanner flydende cigaretolie til damp ved forstøvning.Det er anderledes end iqos, fordi det ikke brænder ved lav temperatur, så de to typer er faktisk forskellige.


Sammensætningen af e-cigaret er som følger:


Elektronisk cigaretudstyr er en processor, der atomiserer væske ved høj temperatur.Sammensætningen af e-cigaretolie er nøglen.Elektronisk cigaretrøg består af nikotin, aromaer og duftstoffer og PG/VG.




PG (propylenglycol): FDA definerer det som " generelt sikkert for mennesker " ...Det er essensen i tobak og kan øge smagen af cigaretolie.Efter opvarmning vil det frembringe en lille smule tåge med en følelse af halshugning.


VG (vegetabilsk glycerin eller glycerol): et almindeligt anvendt råmateriale i dagligdagen.VG er ansvarlig for produktion " tåge " i madlavningsolien.


Krydderier og aromaer: Næringsstofferets indhold har ingen virkning på den menneskelige krop.


Er elektronisk cigaret skadelig?




I ovennævnte arbejdsprincip og introduktion af sammensætningen kommer vi til den konklusion, at nikotin er skadelig for mennesker i elektronisk cigaret.


Nikotin er hovedårsagen til vores afhængighed af rygning.Når vi ryger cigaretter, er den mest skadelige for vores sundhed carbonmonoxid og tjære, og disse to komponenter af e-cigaretter er ikke tilgængelige og vil ikke blive produceret under drift.


Men nikotin er på ingen måde sikker.En kort periode og store doser nikotin (over 50mg) er nok til at få folk til at kaste op, kvalme og endda bringe deres liv i fare.Men så længe dosen er inden for det sikre område, er nikotins virkning på den menneskelige krop meget lille.


Kan e-cigaretter producere skadelige stoffer?


Ved pyrolysereaktionen af organisk stof kræves der en temperatur på ca. 700-800-grader, og cigaretternes direkte forbrændingstemperatur er over 800-grader.Rygning af cigaretter vil derfor forårsage nye farlige stoffer.Den maksimale temperatur af almindelige elektroniske cigaretter er imidlertid mellem 300 og 400-grader, som er langt fra betingelserne for fission.


Standard e-cigaretter kan ikke blot hjælpe misbrugerne til at holde op med at ryge for meget, men også gøre deres liv mere sundt.


Anbefaler til dig

2024 Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Alle rettigheder forbeholdes.
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.